Wedstrijden

Van april t/m september organiseert Starrenburg meerdere outdoor dressuur wedstrijden voor zowel paarden en pony’s van de rubrieken B t/m ZZ-Licht. Een overzicht van de wedstrijden kan je hier vinden

Inschrijven voor wedstrijden van Starrenburg kan via mijn KNHS

Secretariaat

Marja Koelstra

Wedstrijdtelefoon: 06-41690671

starrenburgwedstrijd@live.nl

Inschrijfgeld
Paarden € 10,00 per proef (leden € 9,00)
Pony’s  €  8,00 per proef (leden €  7,00)

Het inschrijfgeld kan contant worden voldaan op de dag zelf of vooraf worden overgemaakt op:

IBAN:NL75RABO0311960308
T.n.v.:LR PC Starrenburg

Je kan bij ons zowel met PIN als contact betalen.

Kantine
Op wedstrijddagen is de kantine geopend waar je een tosti of een patatje kan halen. Ook is het secretariaat te vinden in onze kantine.

Startlijsten
De startlijst word kort van te voren gepubliceerd, ondanks dat bestaat er altijd de mogelijkheid op uitvallers. Dus zorg dat je de laatste update nog kort van te voren even nakijkt! Op facebook vindt je de laatste updates.

Rijbanen
Alle banen zijn op zand, zowel de losrijbak als de wedstrijdbanen. Starrenburg heeft 2 maal een 20×40 baan en 1 maal een 20×60 baan.

Prijsuitreiking
De prijsuitreiking is na afloop van de rubriek in de kantine. Protocollen worden uitgereikt na de prijsuitreiking. Ons streven is om wedstrijdruiters zo snel als mogelijk hun protocollen mee te geven (i.v.m. corona zijn er geen prijsuitreikingen dit seizoen en uitsluitend meetmomenten).

Parkeren
Je kan je trailer of vrachtwagen parkeren op het parkeerterrein van de Jac P. Thijsse College. Hier vindt je de routebeschrijving. Mest dient te worden opgeruimd, er staat een paarse kruiwagen ter beschikking.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met het secretariaat. Mail, app of bel en we proberen je zo goed mogelijk te helpen.