BIXIE & Pony lessen

BIXIE & Friends

Vanaf september gaan we van start met de BIXIE & pony lessen onder begeleiding van Babet Brinks. Voor de jonge ruitertjes is er de mogelijkheid om de BIXIE leerlijn te volgen en ook deel te nemen aan BIXIE dagen!  De ruitertjes die bij ons kiezen voor het BIXIE lidmaatschap krijgen dan het BIXIE ruiterpaspoort, waarbij ze dan hun vaardigheden kunnen afstempelen. Hier zal dan ook aandacht aan besteed worden tijdens de les. Daarnaast worden er meerdere Bixiedagen per jaar georganiseerd, waar ook weer verschillende stempeltjes mee verdiend kunnen worden! De lessen vinden wekelijk plaats, behalve in de zomervakantie. In eerste instantie zullen we beginnen met 1 groep, afhankelijk van de groep zullen de pony ruiters ingedeeld worden naar leeftijd en/of niveau.

Kijk ook naar ons BIXIE lidmaatschap!

Of klik hier om meer te weten over BIXIE & Friends!

Pony lessen

Verder zal er tijdens de pony lessen zal aandacht besteed worden aan verschillende onderdelen van de paardensport, zoals; dressuur, springen, behendigheid, paardenvoetbal en eventueel het wedstrijd rijden. Het spelenderwijs leren en het bouwen van zelfvertrouwen staat centraal, naast het plezier maken natuurlijk! Naast de lessen organiseren we graag leuke activiteiten! Wil jij lekker met je eigen pony meer leren en leuke dingen doen? Dan is lessen bij Starrenburg misschien wel iets voor jou!

Voor vragen hierover kan je contact opnemen met Nicole 06-43834571 


BIXIEJUF Babet Brinks

Ik ben Babet, 24 jaar en woon in Assendelft. Paardrijden doe ik al mijn hele leven. We hadden altijd al paarden thuis, ik ben er echt mee opgegroeid. In mijn ponytijd heb ik van alles gedaan; dressuren, springen, veel spelletjes en behendigheidsparcoursen en uiteindelijk ook gaan crossen! Dat laatste vind ik toch wel het allerleukst, en doe ik nu nog steeds met mijn huidige paard Blue Bird (zie foto).  Waarom ik paardrijden zo leuk vind? Je kunt er letterlijk alle kanten mee op! En ik vind het heerlijk om buiten te zijn en plezier te maken met mijn lievelingsdier. Dat wil ik anderen ook graag leren! 

Babet geeft de BIXIE en Jeugdlessen op zaterdagochtend