Balkjes & Springles

Iedere 2e woensdag van de maand zal er een combi van balkjes les en springles gegeven worden. Iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. De lessen worden gegeven door Merel Blaauwboer.

De lessen duren een uur. Opbouwen is een half uur voor de les en afbouwen na de les.

Voor vragen kan je een mail sturen naar Merel: activiteiten@lrpcstarrenburg.nl

Waneer: Iedere 2e woensdag van de maand

Tijd: 19.00 – 20.00 uur | 20.00- 21.00 uur

Kosten: Lid € 7,50 | Geen lid €12,50 per keer.
Wie is Merel

Hallo, even voorstellen ik ben Merel en lid van deze gezellige rijvereniging, waar veel leuke activiteiten georganiseerd worden.

Nu ben ik gevraagd om de balkjes/ springles te organiseren en daar heb ik zin in!

22 jaar geleden heb ik mijn  opleiding instructeur basissport allround behaald en de afgelopen jaren heb ik les gegeven op diverse maneges, maar ook privé lessen wedstrijd gericht.

 In die tijd reed ik springpaarden en heb ik mijn ervaring op gedaan in de springparcoursen. Nu heb ik mijn eigen paard Leo waar ik ZZ licht dressuur mee rijd.

Ik vind het leuk om te ervaren hoe je doormiddel van balkjes en/ of een klein sprongetje je paard dressuurmatig kunt verbeteren en hoe blij de paarden en ruiters worden van deze leuke afwisseling.

Mijn lessen zijn aangepast op de wensen van ruiter en paard, dit kan dus alleen balkjes zijn, maar misschien vind je het ook leuk om naar een sprongetje toe te werken.

Tot ziens bij Starrenburg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *