Dressuur lessen

Bonny Bastian en Caroline Hulsman geven bij Starrenburg de dressuur lessen. Deze lessen vinden plaats op dinsdag of zaterdag. Rijdende leden kunnen zelf kiezen welke dag voor hen het beste uitkomt of bij welke trainer zij het meeste gevoel hebben. Ook kan er in overleg gewisseld worden tussen de dagen.

De dressuur lessen zijn wekelijks op de volgende tijden:

Dinsdag: 19.30 – 20.30 uur

Zaterdag: 10.00 – 11.00 uur

Deelnemers aan de les worden opgenomen in de WhatsApp groep: lessen Starrenburg. Op die manier ben je altijd direct op de hoogte van wijzigingen of afmeldingen! De lesindeling wordt regelmatig geüpdatet. De coördinator voor de lessen is Paola Boll. Neem altijd contact met haar op als je in een andere les wilt, niet meer aan de les wilt deelnemen of niet aan de les kan deelnemen.  Alleen bij slechte weersomstandigheden zullen de lessen géén doorgang hebben.   

Nog geen lid? Maar vind je het leuk om een keer mee te rijden of te proberen? Dat kan! Voor € 10,-  per les kan je meerijden. Stuur Paola een appje op 06-53903640!

De Dressuur trainers


Caroline Hulsman

Caroline rijdt momenteel succesvol in het  ZZ-Licht  dressuur.

Caroline Hulsman geeft les op dinsdagavond van 19.30 -20.30 uur.


Bonny Bastian 

Bonny streeft graag naar het hoogst haalbare of dit nou tijdens het rijden of het geven van instructie. Zo richt ik mij tijdens mijn lessen op ontspanning, plezier en respect. Wanneer je samen geen plezier hebt dan ga je dit terug zien in het rijden, je krijgt frustraties, het paard snapt je niet en het rijden gaat niet meer. Ik vind het dan ook erg belangrijk dat zowel ruiter als paard er plezier in hebben. Dit laat zich uiteindelijk zien in een ontspannen werkwillig paard dat zich open stelt voor de ruiter en daarmee samen een mooie combinatie kan vormen.

Bonny geeft dressuur les op zaterdagochtend van 10.00 – 11.00 uur