Dressuur lessen

Maaike Wouda en Claudia Speerstra geven bij Starrenburg de dressuur lessen. Deze lessen vinden plaats op dinsdag of zaterdag. Rijdende leden kunnen zelf kiezen welke dag voor hen het beste uitkomt of bij welke trainer zij het meeste gevoel hebben. Ook kan er in overleg gewisseld worden tussen de dagen.

De dressuur lessen zijn wekelijks op de volgende tijden:

Dinsdag: 19.30 – 20.30 uur

Zaterdag: 10.00 – 11.00 uur

Deelnemers aan de les worden opgenomen in de WhatsApp groep: lessen Starrenburg. Op die manier ben je altijd direct op de hoogte van wijzigingen of afmeldingen! De lesindeling wordt regelmatig geüpdatet. De coördinator voor de lessen is Paola Boll. Neem altijd contact met haar op als je in een andere les wilt, niet meer aan de les wilt deelnemen of niet aan de les kan deelnemen.  Alleen bij slechte weersomstandigheden zullen de lessen géén doorgang hebben.   

Nog geen lid? Maar vind je het leuk om een keer mee te rijden of te proberen? Dat kan! Voor € 12,50  per les kan je meerijden. Stuur Marja een appje op 06-41690671!

De Dressuur trainers


Claudia Speerstra

Ik heb vele jaren op allerlei niveaus mee gedaan aan vele facetten van de rijsport, drafsport en rensport.
Laatste jaren vooral subtop niveau Endurance gereden en mijzelf op de freestyle methode gericht. Na vele jaren de subtop in verschillende takken van de paardensport beoefende te hebben lijkt het mij heerlijk om andere mensen te helpen en te laten voelen hoe het is om met je paard een eenheid te worden en als team mooie dingen te beleven!

Claudia geeft les op dinsdagavond van 19.30 -20.30 uur.


Maaike Wouda

Maaike schrijft snel een stukje

Maaike geeft dressuur les op zaterdagochtend van 10.00 – 11.00 uur